Proces kupovine je uspešno započet. Molimo Vas sačekajte par sekundi, bićete preusmereni na plaćanje.

Geopoetika e-knjižara

Čitajte elektronske knjige na svom mobilnom uređaju.

Kupovina elektronskih knjiga preko webshopa
Kupovinu elektronskih verzija knjiga možete obaviti preko web prodavnice na adresi
http://kupovina.geopoetika.com.


Odmah nakon kupovine, elektronske knjige biće vam dostupne u okviru Geopoetika aplikacije za Android i Apple uređaje. Aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple Store digitalnih trgovina, i to na ovim linkovima:

Nakon pokretanja aplikacije, prijavite se istim korisničkim imenom i lozinkom kao u prodavnici na internetu i čitajte knjige koje ste kupili gore opisanim procesom. Knjige se dostavljaju u formatu kompatibilnim samo sa Geopoetika e-knjižara aplikacijom, te ih nije moguće čitati uz pomoć drugih aplikacija za čitanje elektronskih knjiga, ali ih sa svojim nalogom možete čitati na maksimalno tri različita uređaja.

Kupovina elektronskih knjiga u aplikaciji

Kupovina elektronskih knjiga direktno u aplikaciji je kraći proces. Skinite aplikaciju Geopoetika e-knjižara za svoj uređaj sa sledećih linkova:

U aplikaciji kreirajte svoj nalog te ga potvrdite tako što ćete kliknuti na potvrdni link u e-mail poruci koju ste primili. Nakon toga, omogućena vam je kupovina direktno u mobilnoj aplikaciji, gde se plaćanje vrši kreditnim karticama.

Kao i pri kupovini u online prodavnici, i prilikom kupovine direktno u mobilnoj aplikaciji, sve informacije se prenose u kriptovanoj formi, uz pomoć najsavremenije kriptografske metode za zaštitu podataka.

Čim ste obavili plaćanje kreditnom karticom, knjigu možete čitati na svom mobilnom uređaju.

Čitanje elektronskih knjiga na više uređaja

Kupljene elektronske knjige možete čitati na više uređaja (telefoni, tablet računari) ili podeliti sa svojima najbližima. Skinite aplikaciju Geopoetika e-knjižara i na druge mobilne uređaje sa kojih želite čitati elektronske knjige, te se prijavite podacima naloga sa kog ste obavili kupovinu. Elektronska verzija knjige biće vam na raspolaganju na tom uređaju.

Korišćenje jednog naloga moguće je na najviše tri uređaja. Uređaj „ističe“ nakon 30 dana nekorišćenja, pa ga tada možete zameniti novim.